jammASD - device not found

Tutto quello che c'e' da sapere su questa mitica interfaccia made in Italy
Avatar utente
baritonomarchetto
God of Arcade
God of Arcade
Messaggi: 2965
Iscritto il: 12/11/2008, 14:40
Medaglie: 1
Reputatione: 22

Re: jammASD - device not found

Messaggio da baritonomarchetto » 15/06/2014, 21:20

Couldnt you just install winXp in that mobo?


BenjaminLSR
Newbie
Newbie
Messaggi: 13
Iscritto il: 15/06/2014, 15:21
Reputatione: 0
Città: Toulon

Re: jammASD - device not found

Messaggio da BenjaminLSR » 15/06/2014, 21:25

baritonomarchetto ha scritto:Couldnt you just install winXp in that mobo?
I built a strong arcade computer with Nintendo WII emulator, ect...
Dolphin isn't supporting Windows xp anymore.


Avatar utente
baritonomarchetto
God of Arcade
God of Arcade
Messaggi: 2965
Iscritto il: 12/11/2008, 14:40
Medaglie: 1
Reputatione: 22

Re: jammASD - device not found

Messaggio da baritonomarchetto » 15/06/2014, 21:31

Ok, i see your point.

As a last try: change the ps2 cable


BenjaminLSR
Newbie
Newbie
Messaggi: 13
Iscritto il: 15/06/2014, 15:21
Reputatione: 0
Città: Toulon

Re: jammASD - device not found

Messaggio da BenjaminLSR » 15/06/2014, 21:40

baritonomarchetto ha scritto:Ok, i see your point.

As a last try: change the ps2 cable
Maybe I could try to install Windows XP on a usb stick on the ASROCK motherboard computer...
----------------------------------------------

Could it be the PS2 cable as I'm successfuly receiving inputs from arcade sticks/buttons ?


Avatar utente
baritonomarchetto
God of Arcade
God of Arcade
Messaggi: 2965
Iscritto il: 12/11/2008, 14:40
Medaglie: 1
Reputatione: 22

Re: jammASD - device not found

Messaggio da baritonomarchetto » 15/06/2014, 21:44

For sure tracking down the issue is of main inportance so, yes, go this way


Avatar utente
PaTrYcK
Moderatore
Moderatore
Messaggi: 11453
Iscritto il: 12/10/2009, 20:35
Reputatione: 106
Città: Cagliari
Grazie Ricevuti: 10 volte

Re: jammASD - device not found

Messaggio da PaTrYcK » 15/06/2014, 21:54

Led D9 on jammasd flash 5 times / sec?

In jammASD configuration software if you move joystick/buttons (or directly in keyboard buttons) the device show the green buttons?


BenjaminLSR
Newbie
Newbie
Messaggi: 13
Iscritto il: 15/06/2014, 15:21
Reputatione: 0
Città: Toulon

Re: jammASD - device not found

Messaggio da BenjaminLSR » 15/06/2014, 21:57

PaTrYcK ha scritto:Led D9 on jammasd flash 5 times / sec?

In jammASD configuration software if you move joystick/buttons (or directly in keyboard buttons) the device show the green buttons?
Double YES. When I plug a keyboard on the jammASD and push CAPLOCK, NUMLOCK, ect I can see the three other LEDs changing.
--------------------------------------------

Should I unplug the JAMMA ?


Avatar utente
PaTrYcK
Moderatore
Moderatore
Messaggi: 11453
Iscritto il: 12/10/2009, 20:35
Reputatione: 106
Città: Cagliari
Grazie Ricevuti: 10 volte

Re: jammASD - device not found

Messaggio da PaTrYcK » 15/06/2014, 22:47

Some motherboard Asus not is perfectly compatible with jammasd...but you can configure your jammasd in other pc with other motherboard, write your configuration in jammasd software, so you can use it in your asus motherboard ;)


BenjaminLSR
Newbie
Newbie
Messaggi: 13
Iscritto il: 15/06/2014, 15:21
Reputatione: 0
Città: Toulon

Re: jammASD - device not found

Messaggio da BenjaminLSR » 15/06/2014, 22:48

PaTrYcK ha scritto:Some motherboard Asus not is perfectly compatible with jammasd...but you can configure your jammasd in other pc with other motherboard, write your configuration in jammasd software, so you can use it in your asus motherboard ;)
The only other computer is using Windows 8 x64...


Avatar utente
PaTrYcK
Moderatore
Moderatore
Messaggi: 11453
Iscritto il: 12/10/2009, 20:35
Reputatione: 106
Città: Cagliari
Grazie Ricevuti: 10 volte

Re: jammASD - device not found

Messaggio da PaTrYcK » 15/06/2014, 22:53

If you want change the default mame buttons you must write new configuration, but if you have compatibility problems you must use other motherboard for write your configuration


Rispondi

Torna a “JammASD - Domande e Problemi”